My father’s memories

A quick note about today’s picture.

My father passed away in 2001. He loved photography as much as I love it now. I inherited his old photography equipment. This negative was still in his Durst C35 when I retrieved his things. 11 years after he passed away. I haven’t really looked at the negative since this is the last he wanted to work on before he passed away. Makes it a bit too emotional for me.

I will look at it thoroughly though. Someday. Today I just shot it.

Hope you like the picture.

2 thoughts on “My father’s memories

 1. Åhh, men var glad att du har hans negativ kvar.
  Min pappa dog 2000, och inte förrän min mamma dog 2009 fick jag tillgång till hans saker. Som tur var fick jag hans gamla Rolliflex några år innan han dog, för allt jag hittade var ett par kartonger med hans gamla svartvita egenhändigt kopierade bilder från 40- och 50talet. Inga negativ, inte någonstans… :-( Och alla hans dior, han älskade Kodachrome, var också borta…
  Jag är väldigt glad för bilderna jag hittade, men idag, när jag scannar och fixar själv, så hade det varit en otrolig skatt att ha kvar. Bilder från Stockholm under 40- och 50 talen. Lite ledsen för det…

  Thank you very very much Thomas, for sharing this! :-)

  1. Jag har två kartonger negativ, men har svårt att tro att det är alla.
   Och vilken sorg att inte ha negativen från ett 40/50-talsstockholm. :(

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.